1. Weboldal, webáruház, honlap készítés

Fontos: A jó honlap befektetés, ami bevételt hoz!
Egy új projekt indításakor minden egyes elemét mi fejlesztjük, így a weboldal bővítése, esetleg új funkciók bevezetése sokkal egyszerűbben megvalósítható. Természetesen így jobban testre szabható, mintha előre programozott keretrendszert használnánk.
Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor kérlek adj meg egy rövid leírást milyen weboldalt szeretnél. A kezdetekkor minden olyan információt igyekszünk összegyűjteni, amely a weblap elkészítésével kapcsolatosan fontos. Felmérjük az elképzelésedet és megismerkedünk céged azon folyamataival, ami a webes fejlesztés szempontjából mérvadó. Meghatározzuk a honlap által elérendő célt. Az összegyűjtött információkat elemezzük és megvizsgáljuk, hogy az igények és a kitűzött cél/célok mennyire illeszthetőek össze.
Ezt követően küldünk Neked egy előzetes ajánlatot, és ha megfelelőnek találod, akkor egyeztetünk és átbeszéljük pontosan mit is szeretnél, mi lenne a cél. Ezután, ha mindent tisztáztunk, küldünk egy végleges árajánlatot az átbeszélt weblapra.

Mennyibe kerül egy honlap, weboldal, vagy webáruház elkészítése?
Ez egy gyakran felmerülő kérdés, melyet ügyfeleink feltesznek, és amire egyből nagyon nehéz válaszolni. Olyan, mint ha azt mondanánk egy házépítőnek, hogy tervek és információk nélkül mondja meg, mennyibe kerül egy házat felépíteni. Abban az esetben, ha a honlapot a nulláról készítjük el, pontos árat a weboldal specifikálása, a részletes, pontosan meghatározott funkciók összeírása után tudunk csak mondani. Hogy ízelítőt kapj árainkból, pár fajta weboldalt és azok körülbelüli árát itt leírjuk a korábbi árajánlataink alapján.
Fontos, hogy ezen kívül költségként felmerülhet a domain név, vagy a tárhely költsége is, melyek mérettől függően 10.000-30.000 Ft között mozognak. Ne feledd, ezek csak hozzávetőleges árak, árajánlathoz kérlek írj nekünk!

 
Bemutatkozó honlap vagy weboldal max 5-10 menüponttal:   50.000 - 100.000 Ft
Dinamikus weboldal szabadon állítható menüpontokkal, funkciókkal.Pl. vendégkönyv, galéria, stb:   100.000 - 500.000 Ft
Teljesen egyedi webportál, komplex funkciókkal bíró weboldal, responzive weboldal:   200.000 Ft -től
Webáruház alap funkciók:   100.000 - 400.000 Ft
Komplex webáruház, egyedi funkciók:   200.000 Ft -től
 
A weboldal, webáruház, honlap készítés árajánlatait
95%-ban fogadták el és rendelték meg!

2. Weblap frissítés, karbantartás

Ne várd meg, míg elpártolnak tőled a vevőid!
A weboldal akkor lesz igazán eredményes a tulajdonosa, és hasznos a látogatók számára, ha aktuális és értékes információkat tartalmaz. Az elavult, nagyon ritkán frissített weblapok elriasztják az esetleges vásárlókat. Senki nem szeret olyan weboldalról rendelni, amit bonyolult használni és nem felhasználóbarát kialakítású!
Ráadásul az olyan weboldalak amelyek nem reszponzívak, azaz mobiltelefon nézetre nincsenek optimalizálva, a Google-hoz hasonló keresők lényegesen hátrébb sorolják. Emellett a régí típusú weboldalak mobilon sokszor csak erős nagyításban olvashatók.
Egyébként ez nem véletlenül van így: Magyarországon a 2017-es adatok alapján a 10 millió internetes előfizetőből 6,5 millió mobil internetes előfizetéssel rendelkezik! Gyakorlatilag már kétszer többen használják a mobilt internetezésre, mint az asztali gépeket és ennek a száma évről-évre 8%-kal emelkedik!

Szinte mindenre van megoldás!
Amennyiben megrendelőink igénylik vállaljuk akár az általunk, akár más cég által készített weboldalak frissítését, akár eseti jelleggel, akár havidíjas konstrukcióban. A karbantartás keretén belül szívesen megvalósítjuk a későbbiek során felmerülő ötleteket is. Ezen kívül igény szerint az előbb említett reszponzív átalakítást, vagy a weboldal újra kódolását is elvégezzük.
Abban az esetben, ha a honlapot áttekintettük és megvalósítható a kívánt átalakítás, a pontos árat a weboldal specifikálása, a részletes, pontosan meghatározott funkciók összeírása után tudunk csak mondani.

A weblap frissítés, karbantartás árajánlatait
87%-ban fogadták el és rendelték meg!

3. Régi weboldal – új külső, plusz belső

Egyetlen egy dolog van ami biztos: a változás!
Sokszor előfordul, hogy nem szeretnénk a jól működő weboldalunkat újraprogramoztatni, mert minden funkció jól működik rajta és megszoktuk a kezelőfelületét is. Ellenben szeretnénk lépést tartani a vetélytársakkal és jó lenne egy modernebb kinézet vagy modernebb funkció módosítás is. Jellemzően előforduló kérés a mobilos nézet megvalósítása (responsive), az ehhez szükséges átalakítások elvégzése.

Szinte mindenre van megoldás!
Amennyiben kéred, a kisebb ráncfelvarrástól egészen a teljes kinézet megváltoztatásáig tudunk megoldást kínálni. Természetesen az igényektől és a pénztárcától függően.

A régi weboldal – új külső, plusz belső árajánlatait
88%-ban fogadták el és rendelték meg!

4. Fordítás, többnyelvű weboldalak

Aki több nyelvet tud, több ember!
A vállalkozások egy részének fontos lehet, hogy weblapja idegen nyelven is elérhető legyen a látogatók számára. Ez sok esetben programozás szempontjából csak nehezen megoldható, de nincs lehetetlen! Ilyen esetekben fontos tudni, hogy a jelenlegi weboldal hogyan működik és milyen funkcióknál szükséges az idegen nyelvű megjelenés.

Van megoldás a több nyelvűsitésre is!
Ha a megrendelő a szükséges tartalmakat rendelkezésünkre bocsátja akkor a nálunk rendelt weblapra vonatkozó mutációkat kedvezményes, nyelvenként egyedi felár ellenében készítjük el. Amennyiben a tartalom nem áll rendelkezésre, akkor külön díjazás ellenében vállaljuk a szövegek angol, német nyelvre való lefordíttatását. (Előzetes egyeztetés után egyéb nyelvekre való fordítást is vállalunk) Kérlekk a Kapcsolat menüben küldj nekünk egy rövid leírást milyen átalakítást szeretnél a weboldalodon, és mi rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.

A fordítás, többnyelvű weboldalak árajánlatait
84%-ban fogadták el és rendelték meg!