Néhány szó rólunk és a web világáról

A világunk talán egyik legcsodálatosabb "munkája" a miénk: alkotni valami szépet, valami újat, valami különlegeset! Tesszük, és valljuk ezt már évtizedek óta! Igen, a kezdet 1984-re nyúlik vissza, és így több mint 30 év távlatából visszatekintve igazán különleges és szép dolgokon mentünk keresztül. Ismerd meg velünk közösen a web csodálatos világát, és a programozásunk által annak előnyeit is!

A weboldal alapvető eleme egy sikeres vállalkozásnak! Egyre többen használják az internetet üzleti céllal. Sőt, igazából ma már ez az egyik legfontosabb üzleti eszköz! A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. Ezért szükséges kialakítani egy komplett értékesítő elveken alapuló online megjelenést, mely új és rendszeres ügyfeleket biztosíthat Neked.

Régebben az autódat nézték meg először, ma már a weboldaladdal kezdik, hiszen ez az, ami bárhonnan bármikor elérhető. Egy rossz weboldallal megjelenni olyan, mint egy komoly tárgyalásra elmenni gumicsizmában. Most biztosan nevetsz, de ez az igazság. A weben igényesen megjelenni ugyanolyan elvárás, mint az életben. Ráadásul egy jó weboldal pénzt hoz Neked, ellenben egy rossz weboldal pénzt visz el Tőled. Ne várj tovább! Válaszd a profi megoldást! Válassz minket!

Ha igazán profi akarsz lenni, akkor felejtsd el az amatőr, fél megoldásokat, a gyerekes barkács módszereket! A minőségi webes jelenlét már minden cégnek kötelező! Aki nem nyit a világ felé, bizony lemarad, és úgy eltűnik, mint ha soha nem is létezett volna. Ellenben egy jó weboldal a versenytársaid fölé emelhet Téged és a céged. Erre tudunk kiváló megoldást adni, hiszen munkatársaink több évtizedes honlap készítési tapasztalattal bírnak, jártasak a HTML, PHP, CSS, Javascript, stb.. technológiákban is.

Ahhoz, hogy sikeres legyél a neten, szakértelem és tudatos online stratégia kell. Nincs még erről elképzelésed? Nem gond, mivel ez a specialitásunk! Abban fogunk Neked segíteni, hogy a weboldalad egy sikeres profittermelő gépezet legyen. Amennyiben még nem rendelkezel weboldallal - legyen szó akár magánszemélyről, akár cégről-, vagy weboldalad fel szeretnéd újítani, akkor nézz körül nálunk. Nézd meg referenciáinkat, kérj árajánlatot és reméljük hamarosan elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetünk Téged.

Internet előfizetések számának alakulása

Az elmúlt 10 év alatt ötszörösére emelkedett az internet előfizetők száma és már 6 millió felett van a mobilinternet használók száma is! (KSH adatok)
A közel 10 milliós előfizetői létszám mindenki számára lehetővé teszi az internet elérését. Éppen ezért rendkívül fontos minden cég számára a webes elérhetőség!

 • 1.9 millió

  2007

  Ebből mobil internet előfizetés 0.2 millió db

 • 2.8 millió

  2009

  Ebből mobil internet előfizetés 0.9 millió db

 • 4.3 millió

  2011

  Ebből mobil internet előfizetés 2.1 millió db

 • 6.5 millió

  2013

  Ebből mobil internet előfizetés 4.0 millió db

 • 8.1 millió

  2015

  Ebből mobil internet előfizetés 5.4 millió db

 • 9.6 millió

  2017

  Ebből mobil internet előfizetés 6.5 millió db

A Profiwebmester csapata

Ügyvezető igazgató

Petrován Pál

"Szerintem alkotni valami újat, valami szépet, nagyszerű dolog. Amikor közösen együtt megtervezzük az új partnerünkkel, hogy Ő mit is szeretne, és hogyan képzeli el, majd menetközbe egy teljesen új világ nyílik meg, új távlatokkal, új lehetőségekkel... Nos, én ezért szeretem."

Vezető webfejlesztő

Pásztor Attila

"A nulláról felépíteni egy új weboldalt mindig nagy kihívást jelent. Az elképzelést átültetni a web világához igazodó programba és közben a funkciók tárházát megnyitni az ügyfél számára nagyon fontos és pontos munkát igényel."

Marketing management

Vass Henrietta

"A munkánk során ma már elengedhetetlenül fontos az elkészülő weboldalt hozzáigazítani a kívánt marketinges megoldásokhoz. Meg kell próbálni elérni azt, hogy a weboldal úgymond "eladja önmagát"."

Web design

Berki Katica

"Szerintem a képek harmóniája és látványgazdagsága rendkívül fontos! Sokan mondják, hogy egy jó kép sokkal többet mond, mint bármilyen írás. Ez igaz! Ezért szeretem megkeresni és összeállítani a legideálisabb design-t."

Szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot?