Profiwebmester.hu komolyan veszi a szolgáltatást igénylők részére történő minél kedvezőbb szolgáltatások ajánlását.


A Megállapodás célja

Profiwebmester.hu honlapját (a továbbiakban: ”Weboldal”) Over Lions Kft. (Székhely: 4087 Hajdúdorog, Kiss János utca 27.; adószám: 25929825-2-42; továbbiakban: Profiwebmester) működteti, és Profiwebmester tulajdonát képezi. A jelen Szerződés (továbbiakban: "Szerződés") azokat a feltételeket tartalmazza, amelyek értelmében egy adott személy szolgáltatást igényel a Profiwebmester.hu weboldalán.

Megvásárolható szolgáltatások jellemzői

A megjelenített szolgáltatások on-line, telefonon vagy e-mailen keresztül rendelhetők meg a Profiwebmester.hu weboldalon feltüntetett elérhetőségeket illetve a Kapcsolat menüpont alatt. A Profiwebmester által ajánlott szolgáltatások leírásában törekszünk a lehető legszélesebb és legpontosabb információkkal szolgálni az adott szolgáltatásról, de előfordulhatnak adatrögzítési hibák, melyet a lehető leghamarabb javítunk, pontosítunk a tudomásunkra jutását követően. A szolgáltatásoknál megjelenített képek esetén törekszünk, hogy pontosan az adott szolgáltatás kerüljön feltüntetésre, de bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a beszállítónktól kapott kép csak illusztrációnak tekinthető, és kis mértékben eltérnek a valóságtól. Ezen eltérések nem haladják meg azt a szintet, ahol már más szolgáltatásról kellene beszélni.

Regisztráció

A regisztráció a szolgáltatásunk igénybevétele előtt nem kötelező, de a szolgáltatás igénybevétele közben is elvégezhető! Természetesen regisztráció nélkül is elérhető minden információ a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A regisztráció előnyei:
  1. amennyiben legközelebb is szeretnél tőlünk rendelni, adataidat nem szükséges újonnan megadni,
  2. visszamenőleg megtekintheted, kinyomtathatod az eddig elkészült számláidat, ha szükséged van rá,
  3. partnerünk a Szetar.hu ajánlói rendszerét is igénybe veheted közvetlen hozzáféréssel,
  4. partnerünk a radarhirdeto.hu teljes hirdetési rendszerét is igénybe veheted közvetlen hozzáféréssel,
  5. partnerünk a Szupermobil.hu rendszerét is igénybe veheted közvetlen hozzáféréssel.
A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt. Ügyelj az adatok pontos megadására, hogy a számlázás és a szolgáltatás igénylés zökkenőmentesen történhessen.
A regisztrációval elfogadod, hogy adataid Profiwebmester felhasználhatja Direkt Marketing e-mailek és esetlegesen SMS küldéséhez alkalmanként. Az első (és minden további levél alján) megtilthatod a további levél küldését, amennyiben ez zavarna. Betartjuk a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat. Lásd Adatvédelmi Nyilatkozat.

A megrendelés folyamata

Válaszd ki a szolgáltatások közül a számodra szükségeset, majd kattints a Kapcsolatok menüpontra. Ezt követően a szolgáltatás megrendeléséhez szükséges adatokat add meg és fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket és Adatvédelmi Nyilatkozatot. A megrendelés véglegesítésével e-mailen megkapod a megrendelésről a tájékoztatót. A Profiwebmester szolgáltatásait a nap 24 órájában bármikor leadhatod.

Elállási jog

A szolgáltatást igénylő elállási jogát addig gyakorolhatja, míg az ajánlattételt követően aláírásra nem került a szolgáltatási szerződés. Azt követően a szerződésben foglaltak lépnek életbe.

Bejelentések, panaszok kezelése

A szolgáltatást igénylő a Szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Szolgáltató e-mail címén keresztül jelentheti be: info@profiwebmester.hu. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a szolgáltatást igénylőt. A Szolgáltató a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A Szolgáltató a szolgáltatást igénylő által bejelentett, a vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a Szolgáltató érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedik.

Módosítás

A jelen Szerződést a Profiwebmester bármely időpontban, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. A Profiwebmester weboldalának használatával a szolgáltatást igénylő automatikusan hozzájárul a Szerződés módosításához. A szolgáltatást igénylő megerősíti, hogy a jelen cikk előírásai kifejeződnek a jelen Szerződés szerinti ellenszolgáltatásban és a szolgáltatást igénylő azon döntésében, hogy megköti a jelen Szerződést.

Zárszó

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A Profiwebmester oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésednek rögzítésével elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá adatkezelési elveinket. Jelen Általános Szerződési Feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatban készült, letöltéséhez használhatod a CRTL+S, a nyomtatáshoz a CRTL+P billentyűket.

CÉGADATOK

Over Lions Kft.
4087 Hajdúdorog Kiss János utca 27.
Adószám: 25929825-2-42
Bankszámlaszám: 11738125-27243721
Bank neve: OTP BANK Hajdúdorog

E-mail: info@Profiwebmester.hu
Verzió: 1.0
Kiadás dátuma: 2018. február 2.